VIDEOTEKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ?

2 posters

Go down

KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ? Empty KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ?

Objavlja  Renata.^^ Tor Mar 27, 2012 1:22 pm

Katera telenovela je tista, ki jo trenutno prenašaš na svoj računalnik?

Renata.^^
Admin

Število prispevkov : 19

Nazaj na vrh Go down

KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ? Empty Rebelde

Objavlja  geNo Tor Mar 27, 2012 1:32 pm

Ni je še, ker je še niste dali gor Sad

geNo

Število prispevkov : 14

Nazaj na vrh Go down

KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ? Empty Re: KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ?

Objavlja  Renata.^^ Tor Mar 27, 2012 1:49 pm

geNo je napisal/a:Ni je še, ker je še niste dali gor Sad

Ni nobene druge od teh, ki so trenutno v naši videoteki po tvojem okusu?

Za ostale bo pa treba še počakat, se bojo počas dodajale telenovele v videoteko, ne mormo dati vseh naenkrat.

Renata.^^
Admin

Nazaj na vrh Go down

KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ? Empty Rebelde

Objavlja  geNo Tor Mar 27, 2012 1:56 pm

Niti ne, ker ne gledam telenovel razen tistih v katerih igrajo moji idoli : Maite , Dulce , Anahi , Christian , Christopher , Alfonso , TDA mi je všeč Smile pa lahko bi dali tudi Soy Tu Duena Smile drugače pa bom počakal na Rebelde če bo ..

geNo

Nazaj na vrh Go down

KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ? Empty Re: KATERO TELENOVELO TRENUTNO PRENAŠAŠ?

Objavlja  Renata.^^ Tor Mar 27, 2012 2:07 pm

geNo je napisal/a:Niti ne, ker ne gledam telenovel razen tistih v katerih igrajo moji idoli : Maite , Dulce , Anahi , Christian , Christopher , Alfonso , TDA mi je všeč Smile pa lahko bi dali tudi Soy Tu Duena Smile drugače pa bom počakal na Rebelde če bo ..

Potem si pa lahko ta čas TDA prenašaš, pa kmalu lahko pričakuješ tudi Dos Hogares, kjer igra Anahi za prenos ker že ima odprt podforum in verjamem da bo tudi Soy tu Duena kmalu na voljo. Bo pa lahko Admin malce bolje odgovoril na to, če bo na voljo in kdaj približno, glede na to da jih on daje gor.

Renata.^^
Admin

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  geNo Tor Mar 27, 2012 2:42 pm

Renata.^^ je napisal/a:
geNo je napisal/a:Niti ne, ker ne gledam telenovel razen tistih v katerih igrajo moji idoli : Maite , Dulce , Anahi , Christian , Christopher , Alfonso , TDA mi je všeč Smile pa lahko bi dali tudi Soy Tu Duena Smile drugače pa bom počakal na Rebelde če bo ..

Potem si pa lahko ta čas TDA prenašaš, pa kmalu lahko pričakuješ tudi Dos Hogares, kjer igra Anahi za prenos ker že ima odprt podforum in verjamem da bo tudi Soy tu Duena kmalu na voljo. Bo pa lahko Admin malce bolje odgovoril na to, če bo na voljo in kdaj približno, glede na to da jih on daje gor.

no dobro , hvala za telenovele , res ste enkratni ! Smile

geNo

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics