ŽELJE ZA TELENOVELE
5 posters
VIDEOTEKA :: FORUM :: KLEPETALNICA
Stran 1 od 1
ŽELJE ZA TELENOVELE
Katere telenovele si želiš videti v naši videoteki?
Renata.^^- Admin
- Število prispevkov : 19
Re: ŽELJE ZA TELENOVELE
Rebelde , RBD La Familia nujno !
geNo- Število prispevkov : 14
Mislim da je bla La Gorda Bella
*sunrise*- Število prispevkov : 2
Pasion de gavilanes, El rostro de analia, Mi corazon insiste en...Lola Volcan, Mas sabe el diablo!! .... )
galisa1- Število prispevkov : 2
Js bi želela da bi naložili gor: Mi gorda bella, Mis tres hermanas, Pobre diabla .. HVALA
vallen46- Število prispevkov : 1
galisa1 je napisal/a:Pasion de gavilanes, El rostro de analia, Mi corazon insiste en...Lola Volcan, Mas sabe el diablo!! .... )
Mi corazon insiste en...Lola Volcan bo malce težko, ker je še nismo gledali pri nas in niti je še ni bilo na hrvaških programih tako da s podnapisi ne bo šlo, ostale tri pa mislim da je možnost, da pridejo v videoteko s hrvaškimi podnapisi ker so se vrtele na hrvaškem RTL.
Mi Gorda Bella bo verjetno tudi v videoteki, samo ne bi vedla točno kdaj, samo vseh telenovel naenkrat se ne da nalagat, tako da bo potrebno nanjo še malce počakat, za ostali dve pa nisem prepričana in najboljše da odgovori admin.
Renata.^^- Admin
Vazn da se da Pasion de Gavilanes ) to je najbolj pomembno!
galisa1- Število prispevkov : 2
galisa1 je napisal/a:Vazn da se da Pasion de Gavilanes ) to je najbolj pomembno!
Je za to telenovelo dost oboževalcev. Sam bo treba kupit dostop do videoteke, 3€ na mesec ni velik (smo zmanjšal od začetne cene), sam ne vem pa kdaj točn bo v videoteki pa če bo tale videoteka sploh zalaufala tko kot je treba, ker brez tistih, ki bi kupli dostop tudi videoteke ne more bit.
Piši na videoteka.telenovele@gmail.com pa povej in tudi ostali, če še kdo želi videoteko da vas zanima dostop, pa se potem zmente še vse naprej kako kupit dostop itd in če vas bo nekaj takih, potem bo videoteka še naprej, če ne pa dvomim ker namen je da gre denar od tega za forum in če ne bo interesiranih za videoteko potem se telenovele ne bodo nalagale čist zastonj ker traja da se telenovele naložijo, pa še snemanje, rezanje reklam in ostalo vzame nekaj časa pa vsega.
Renata.^^- Admin
VIDEOTEKA :: FORUM :: KLEPETALNICA
Stran 1 od 1